Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΤροφή από τρόφιμα

Τροφή από τρόφιμα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στο 15ο Διεθνές Συνέδριο για την Επιστήμη και την Τεχνολογία του Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα LIFE+ Food For Feed – Τροφή από Τρόφιμα που υλοποιείται από τον ΕΣΔΑΚ με τη συνεργασία του ΤΕΙ Κρήτης (Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων), του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου (Τμήμα Γεωγραφίας), του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών) και του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βερολίνου (Freie Universität Berlin – Κτηνιατρική Σχολή).

Στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν οι στόχοι, τα χρονοδιαγράμματα, τα προσδοκόμενα οφέλη, η μεθοδολογία, καθώς και οι βασικοί άξονες δράσης του πρωτοποριακού προγράμματος, από την υπεύθυνη του έργου, στέλεχος του ΕΣΔΑΚ Βούλα Πάντελη.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: « Η παρουσία του ΕΣΔΑΚ στις μεγάλες, διεθνείς συναντήσεις για το περιβάλλον, είναι όχι απλά αναγκαία, αλλά επιβεβλημένη. Εξωτερικεύουμε τη δουλειά μας, ανταλλάζουμε εμπειρίες και τεχνογνωσία με αναγνωρισμένους φορείς και προβάλλουμε τα αποτελέσματα μιας πολύ σημαντικής προσπάθειας που γίνεται στην Κρήτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με πολύ μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο δουλεύουν στο πρόγραμμα LIFE+ Food For Feed – Τροφή από Τρόφιμα και να παροτρύνω τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν ακόμα περισσότερο, τόσο μέσω των δικών μας πηγών όσο και μέσα από Ευρωπαϊκές δημοσιεύσεις, για να κατανοήσουν καλύτερα την σημασία του συγκεκριμένου έργου για τον τόπο μας».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα