Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΧιλιάδες μικροί και μεγάλοι τρέχουν για καλό σκοπό στο Ημιμαραθώνιο Αρκαλοχωρίου

Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι τρέχουν για καλό σκοπό στο Ημιμαραθώνιο Αρκαλοχωρίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Χιλιάδες αθλητές, αθλήτριες, αλλά και επισκέπτες, συμμετέχουν στο στον ημιμαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Τους καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Μινώα Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και οι συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου, Αθλητικός Σύλλογος Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.), Δήμος Μινώα, Πολιτιστικοί σύλλογοι Αρκαλοχωρίου, Χουμερίου, Βόννης, Γαλατά και θραψανού, που πρόσφεραν στον κόσμο παραδοσιακά εδέσματα ενώ έχουν προγραμματιστεί και παράλληλες εκδηλώσεις.

Την εκκίνηση του αγώνα στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της διοργάνωσης τονίζοντας ότι είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η Περιφέρεια συμμετέχει και στηρίζει όλες τις διοργανώσεις και τις δράσεις που αναδεικνύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, που παρακινούν μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον μαζικό αθλητισμό, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος και συνεχάρη τους συνδιοργανωτές του αγώνα. Παρόντες στην εκκίνηση ήταν ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης (συμμετείχε στον αγώνα) ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, εκπρόσωποι Αυτοδιοίκησης, φορέων κ.α.

Στο χώρο του αγώνα βρίσκονται επίσης και οι κινητές μονάδες μαστογραφίας και οδοντιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις ενώ ο αγώνας στηρίζει τις κοινωνικές οργανώσεις «Όραμα Ελπίδας», «Ηλιαχτίδα», και «Καρδιά του Παιδιού».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα