Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΟι αρχές ερευνούν τη συμμετοχή και άλλων προσώπων στην υπόθεση Λεμπιδάκη

Οι αρχές ερευνούν τη συμμετοχή και άλλων προσώπων στην υπόθεση Λεμπιδάκη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στη σύλληψη επτά ατόμων για την υπόθεση απαγωγής του 53χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένα ακόμα άτομο. Παράλληλα οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ βρέθηκε σώος στις 8.00 το πρωί με εμφανή σημάδια κόπωσης σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων 4 χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο όπου και κρατείτο. Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ εξελίχθηκε αστραπιαία αφού η αστυνομία αξιοποίησε ό,τι στοιχεία με μεθοδικότητα είχε συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια της ομηρίας του 53χρονου.

«Ευχαριστώ» ήταν τα πρώτα λόγια του απαχθέντα μόλις αντίκρισε τους άνδρες της ΕΛΑΣ, ενώ ο πατέρας του επιχειρηματίας Γιάννης Λεμπιδάκης ευχαρίστησε τις αρχές και όλους όσοι συνέβαλαν ώστε η περιπέτεια της οικογένειας να έχει αίσιο τέλος. Ο 53χρονος, που είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Πιθανότατα εντός της ημέρας η αστυνομία αναμένεται να προβεί και σε επίσημες ανακοινώσεις που θα αφορούν την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη σε όλη τη χώρα.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα