Αρχική _Τοπικά νέα Ιεράπετρα Ευχαριστίες σε έναν Γερμανό που έχει προσφέρει πολλά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ευχαριστίες σε έναν Γερμανό που έχει προσφέρει πολλά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Στην Ιεράπετρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Γερμανός  Dr  Holger Bau, Πρόεδρος του Συλλόγου «Υποστήριξη στην Ελλάδα» που έχει προσφέρει αρκετά στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι   ο Dr. Holger Bau και ο Σύλλογός του πραγματοποίησαν  στις  4 Ιουνίου 2016 στο Βερολίνο τη συναυλία αλληλεγγύης  «Μουσικά Όνειρα για την Κρήτη», συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να τον ευχαριστήσουμε από κοντά την Κυριακή 5 Νοεμβρίου παραθέτοντάς του ένα γεύμα.  Του απονείμαμε επίσης μία τιμητική πλακέτα, για το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον και  τη μεγάλη  αγάπη του για τον τόπο μας. Στην εκδήλωση αυτή από το Δ.Σ.  ήταν παρόντες ο Πρόεδρος , ο Γραμματέας και τα μέλη Πόπη Δασκαλάκη και Μανώλης Κουφάκης.

Εκφράστηκε θετικά για το έργο του Συλλόγου και ήδη έχουν συγκεντρώσει και θα προσφέρουν  1300 ευρώ, βοηθώντας έτσι στην υλοποίηση των στόχων  του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε την προσπάθεια του Συλλόγου «Υποστήριξη στην Ελλάδα» από Γερμανούς στη Γερμανία ιδιαίτερα αξιόλογη και μοναδική.  Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Ο Γραμματέας Χαράλαμπος Κανάκης

 

 

Πρόσφατα άρθρα