Με τη συνδιοργάνωση της ΕΟΚ, της  ΕΚΑΣΚ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου  θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών με το Ισραήλ την προσεχή Δευτέρα 27/11 στις 17:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια  από το κλειστό των Πατελών, από το Παγκρήτιο Στάδιο, από το τουριστικό γραφείο Ferias (Εθνικής Αντιστάσεων 176) και μόνο για σήμερα Παρασκευή 24/11  από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ. Από το Σάββατο 25/11 το πρωί θα ανοίξει και το περίπτερο εισιτηρίων που υπάρχει έξω από το κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 26/11 ώρα 11.30 αθλητές της Εθνικής μας θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να παίξουν ένα «φιλικό»  αγώνα με παιδιά της πόλης μας (ακαδημιών και μη), αλλά και να προσκαλέσουν τον κόσμο στον αγώνα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας με στόχο την πρόκριση στο FIBA Basketball World Cup 2019 ο Νικ Καλάθης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Ίαν Βουγιούκας, θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι όπως και τα δικά μας παιδιά από την Κρήτη, οι Χρήστος Σαλούστρος που ξεκίνησε από την ομάδα του Μίνωα-Ηράκλειο και ο Αντώνης Κονιαρης που έκανε τα πρώτα…μπασκετικά βήματα από τον ΑΟ Ακρωτηρίου.