Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΞεκίνησε προγραμματισμό δράσεων ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας

Ξεκίνησε προγραμματισμό δράσεων ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ήδη έχει αρχίσει την κατάρτιση του προγραμματισμού των δράσεων του για την θεατρική περίοδο Χειμώνας – Καλοκαίρι 2018 ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας καλώντας μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες τους φίλους του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για συνεργασία να καταθέσει εγγράφως τις προτάσεις του στο Δ.Σ έως και τις 15 Ιανουαρίου 2018 οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Όπως δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανόλης Γεωργαλάκης, ήδη υπάρχουν κάποιες προτάσεις και καλεί όποιον το επιθυμεί «να καταθέσει μια πρόταση που οραματίζεται προκειμένου να συμμετάσχει ως σκηνοθέτης ή απλά σαν πρόταση του ώστε να αξιολογηθεί».

Όπως σημειώνει σκοπός του Συλλόγου είναι να προγραμματιστούν παραστάσεις και για την χειμερινή περίοδο (λόγος για τον οποίο έγινε και η σχετική προκήρυξη) και ήδη υπάρχουν «στα σκαριά» προτάσεις οι οποίες και θα αξιολογηθούν μετά τη λήξη της προβλεπόμενης προθεσμίας. Αφού οι προτάσεις αξιολογηθούν και καταλήξουν κάπου οι διοργανωτές κατευθείαν θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την υλοποίηση της επιλεχθείσας πρότασης.

 

Το παιδικό τμήμα

Οι θεατρικές παραστάσεις, όπως αναφέρει ο κ. Γεωργαλάκης, θα ξεκινήσουν λογικά από τον Φεβρουάριο, ενώ ήδη δουλεύει και το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου έχοντας αρκετά παιδιά στις τάξεις του. Όπως μας λέει μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου τα τμήματα αυτά τη φετινή περίοδο υπάρχει η πιθανότητα να αυξηθούν σε δύο ώστε να ανεβούν δύο παιδικές θεατρικές παραγωγές.

«Υπάρχει εγρήγορση και ενδιαφέρον και θεωρώ ότι θα πάμε καλά», σχολιάζει ο κ. Γεωργαλάκης.

Για τους ενδιαφερόμενους, να υπενθυμίσουμε πως οι προτάσεις μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά αλλά και με το Ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Πλουμίδου 13,72200,Ιεράπετρα,προς: Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας (Υπόψη κ. Βαρτάνη Ελένης).

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα