Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΕπίσκεψη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Φιλαρμονική

Επίσκεψη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Φιλαρμονική

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας πραγματοποίησε επίσκεψη στη Φιλαρμονική και τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ιεράπετρας την Τρίτη 23 Ιανουαρίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας». Συμμετείχε σύσσωμο το σχολείο, διεύθυνση, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μάνο Γεωργαλάκη, ο οποίος ικανοποίησε άμεσα το αίτημά μας.

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Φιλαρμονικής και τα μαθήματα που προσφέρονται από τη Μουσική Σχολή. Διατύπωσαν ερωτήσεις για την ιστορία, τα μουσικά όργανα, τα μέλη και τη δομή τους. Ακολούθησε επίδειξη των μουσικών οργάνων και των μεταξύ τους διαφορών από μέλη της Φιλαρμονικής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους Τάκη Χατζηδάκη (κορνέτα), Άρτεμη Χαραλαμπάκη (φλάουτο), Σοφία Μαστοράκη (κλαρίνο), Χρήστο Λήτο (κορνέτα), Γιάννη Δογραματζάκη (τρομπόνι/ευφώνιο), Σοφία Φρονιμάκη (φλάουτο) και Ειρήνη Παπουτσάκη (φλάουτο). Τα παραπάνω μέλη της Φιλαρμονικής παρευρέθηκαν και έκαναν πιο παραστατική και συνάμα διασκεδαστική την ενημέρωσή μας.

Από το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας

Η Διευθύντρια

Πηγιάκη Ρέα

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα