Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΜία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον θα επαναλαμβάνεται η καθαριότητα των οδών στη...

Μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον θα επαναλαμβάνεται η καθαριότητα των οδών στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ο Αντιδήμαρχος Σητείας για την καθαριότητα κ. Νίκος Κοζυράκης, μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για την πρόσφατη συνάντησή του με τους -τρεις αυτή τη στιγμή- οδοκαθαριστές. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα με στόχο τον συντονισμό και το καλύτερο αποτέλεσμα όχι μόνο για το κέντρο της πόλης, αλλά συνολικά. Στην κατεύθυνση αυτή θα καταβληθεί προσπάθεια, ξεκινώντας από την πάνω πόλη και την περιοχή της Πλαστήρας, ώστε μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον να επαναλαμβάνεται καθαριότητα των οδών.

«Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα λόγω της μικρής δυναμικότητας των οδοκαθαριστών. Όμως πιστεύω με έναν σωστό προγραμματισμό και αξιοποίηση του δυναμικού, που υπάρχει, καθώς και με το φιλότιμο, που διακρίνει γενικά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, να μπορέσουμε να παρέμβουμε και σε άλλα σημεία της πόλης ώστε η εικόνα σε ό,τι αφορά την καθαριότητα να είναι όσο τον δυνατόν καλύτερη», επεσήμανε ο Κοζυράκης.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι ο στόλος των μηχανημάτων του Δήμου αυξήθηκε με ένα «τσαπάκι» από την ΔΕΥΑΣ. Το μηχάνημα επισκευάστηκε και ήδη αξιοποιείται σε παρεμβάσεις στην άρδευση στην περιοχή των Αχλαδίων και του Παρασπορίου. «Πρόκειται για ένα μηχάνημα πολύ χρήσιμο για το Δήμο και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της θερινής σαιζόν, που είναι αυξημένες οι ανάγκες στην άρδευση», κατέληξε.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα