Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ Γενική Συνέλευση των Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγ. Νικολάου

Η Γενική Συνέλευση των Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

 

Το Σάββατο, 27/1/2018 και ώρα 18:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου, πραγματοποιήθηκε σε ένα αρκετά όμορφο κλίμα, η Γενική συνέλευση των μελών του Σωματείου μας.
Από το πενταμελές συμβούλιο υπήρξε ενημέρωση των μελών για το θέμα της γλίστρας (που ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή της), η διοργάνωση της χοροεσπερίδας για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο «Καλύβα» την Παρασκευή 9/2/2018, απολογισμός δράσεων, όπως η τροποποίηση του καταστατικού που έγινε, έτσι ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις, η υδροδότηση για τα μέλη που είναι στο Καθολικό σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο και εντός του Μαρτίου θα μπουν και φωτιστικά σώματα στο Καθολικό, έκπτωση 50% των μελών που ελλιμενίζονται στην Μαρίνα και επιπλέον 10% για τους συνταξιούχους και αποπληρωμή μέχρι τέλος του έτους, δρώμενα που έλαβε συμμετοχή ο Σύλλογος όπως οι αγώνες SUP, το Cliff Diving και ο Άγιος Βασίλης στη λίμνη.Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2017 από τον ταμία του Συλλόγου Μανόλη Ζερβάκη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Σαρειδάκης ενημέρωσε επίσης για τις κινήσεις που θα γίνουν από το Σωματείο άμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν και τόνισε ο Σύλλογος αυτή την στιγμή χρειάζεται την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ και την στήριξη από τα εγγεγραμμένα μέλη να αποπληρώσουν τη ετήσια συνδρομή τους και την εγγραφή στο Σύλλογο όλων των ερασιτεχνών ψαράδων και των φίλων της θάλασσας, ώστε όσο είναι εφικτό να μεγαλώσει ο Σύλλογος ακόμα περισσότερο (ήδη αριθμεί 110 εγγεγραμμένα μέλη). Επίσης να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ώστε να έχει την δυναμική και τους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται (ειδικά τώρα που κατασκευάζεται η γλίστρα με έξοδα του Συλλόγου) και τούτο προς όφελος των μελών μας, νέων και παλαιών, ώστε να πετύχουμε και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου και γενικά της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου.

Ανανεώσεις – εγγραφές μελών
Το γραφείο του Συλλόγου στο Λιμάνι (δίπλα στο άγαλμα «Αρπαγή της Ευρώπης»), θα είναι ανοικτό καθημερινά μετά τις 4.30 το απόγευμα για τις εγγραφές και τις ανανεώσεις των μελών. Παρακαλούμε τα μέλη μας για την άμεση τακτοποίηση των οφειλών τους.

Αναζήτηση χορηγών
Όσοι ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις θέλουν να στηρίξουν τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης για το έργο της κατασκευής της γλίστρας στο Καθολικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6941-663.833.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που παρευρέθηκαν στη συνέλευση δίνοντας το παρών για άλλη μια φορά και ελπίζουμε όλοι μαζί να προχωρήσουμε και να τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα