Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΝέες συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας για τις καταστροφές στις καλλιέργειες

Νέες συναντήσεις του Δημάρχου Ιεράπετρας για τις καταστροφές στις καλλιέργειες

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνάντηση με τον Υποδιευθυντή του ΕΛΓΑ κ. Μιχάλη Χαλκιαδάκη και τον Επόπτη ΕΛΓΑ του νομού Λασιθίου κ. Μιχάλη Τερζάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Μιχαλάκης, η γραμματέας του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου κ. Αικατερίνη Τσικαλουδάκη, ο Αντιδήμαρχος τοπικών κοινοτήτων κ. Αργύριος Πανταζής και η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Αναστασία Περάκη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος επεσήμανε: «Το πλήγμα που δέχτηκε ο Δήμος μας είναι τεράστιο. Η θεομηνία προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στις αγροτικές και θερμοκηπιακές καλλιέργειες, γεγονός που οδηγεί σε απόγνωση τον ήδη βεβαρυμμένο αγρότη. Οι υπάλληλοι του Δήμου μας ξεκίνησαν ήδη τη συστηματική καταγραφή των ζημιών. Ζητάμε να πραγματοποιηθεί άμεσα η εκτίμηση των ζημιών ώστε να δρομολογηθεί το γρηγορότερο δυνατό η αποκατάσταση των καταστροφών σε υποδομές και παραγωγή. Απαιτούμε να κηρυχτεί άμεσα η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να δοθεί αποζημίωση σε όλους τους πληγέντες συμπολίτες μας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.»

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα