Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΔήλωση Γιάννη Πλακιωτάκη για την εξαίρεση του νομού Λασιθίου από τον ΒΟΑΚ

Δήλωση Γιάννη Πλακιωτάκη για την εξαίρεση του νομού Λασιθίου από τον ΒΟΑΚ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Δήλωση του Βουλευτή N.Λασιθίου Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη μετά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του για την εξαίρεση του νομού Λασιθίου από τον ΒΟΑΚ:

Κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου στην βουλή (8-2-18), σχετικά με την εξαίρεση του Νομού Λασιθίου από την κατασκευή του ΒΟΑΚ, αποκαλύφθηκε εκ νέου ο φαρισαϊσμός της κυβέρνησης και των στελεχών της.

Ο κ. Σπίρτζης για πολλοστή φορά απέφυγε να δώσει πειστικές απαντήσεις για την ανεύθυνη στάση και την κενή περιεχομένου υπόσχεση του κ. Τσίπρα για την κατασκευή του ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

Οχυρώθηκε πίσω από το γνωστό παλαιο ΠΑΣΟΚικό αλαζονικό του ύφος, για να υπεκφύγει και να μην επιχειρηματολογήσει για την απόφασή του να εξαιρεθεί ο Νομός Λασιθίου από την κατασκευή του ΒΟΑΚ.

Με την συμπεριφορά του αυτή, συνεχίζει να προσβάλλει τη νοημοσύνη των τοπικών φορέων και των πολιτών του Λασιθίου, και να καταδικάζει εσκεμμένα έναν ολόκληρο νομό στην υποβάθμιση και τον οικονομικό μαρασμό.

Θα πρέπει να γνωρίζει πάντως, ότι ο εμπαιγμός του αυτός δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα λάβουν τέλος, και αυτός, θα καταγραφεί ως μια ακόμη θλιβερή φιγούρα στον απερχόμενο θίασο του κ. Τσίπρα.

Το Λασίθι αργά η γρήγορα, θα βρει τη θέση που του αξίζει και θα πάψει να αποτελεί δεύτερης κατηγορίας περιοχή στη Κρήτη.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα