Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΤη δυναμική προώθηση των αιτημάτων του Δήμου ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Τη δυναμική προώθηση των αιτημάτων του Δήμου ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Τον Δήμο Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη 19.07.2018 στα πλαίσια της ημερίδας για τη λειψυδρία που έλαβε χώρα στην Ιεράπετρα. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συναντήθηκε με τον κ. Μητσοτάκη στο φράγμα των Μπραμιανών και έπειτα πραγματοποίησαν μία κατ’ ιδίαν συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου.

Στην εν λόγω συνάντηση ο Δήμαρχος αφού παρέδωσε στον κ. Μητσοτάκη περιγραφικό υπόμνημα με όλα τα προβλήματα ύψιστης σπουδαιότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, συζήτησε μαζί του για την ανάγκη άμεσων λύσεων και ουσιαστικών παρεμβάσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έντονο πρόβλημα της λειψυδρίας, στα προβλήματα των αγροτών, στη λειτουργία και στελέχωση του Νοσοκομείου, στην επαναλειτουργία του ΤΕΙ Ιεράπετρας, στα προβλήματα των οδικών αξόνων, στην κατάργηση και απομάκρυνση υπηρεσιών, στα λιμενικά έργα και στον τουρισμό.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης με αφορμή την εν λόγω επίσκεψη: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη που για δεύτερη φορά επισκέφτηκε τον Δήμο Ιεράπετρας καθώς μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία να τον ενημερώσω λεπτομερώς για τα μείζονα προβλήματα του τόπου μας.

Ζητάμε λοιπόν τη διαρκή και δυναμική στήριξη των αιτημάτων μας ώστε η επίσκεψη αυτή να έχει ουσιαστική σημασία και να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή για την επίλυση βασικών θεμάτων, τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας.»

Από το γραφείο τύπου

Πρόσφατα άρθρα