Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΝέες προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ μετά από ανακλήσεις

Νέες προσλήψεις αναπληρωτών ΕΒΠ μετά από ανακλήσεις

Από

Ημερομηνία

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης ενημερώνει ότι η διαδικασία πρόσληψης των αναπληρωτών αλλάζει. Οι αναπληρωτές Ε.Β.Π. που έχουν προσληφθεί, οφείλουν να ακολουθήσουν την κάτωθι διαδικασία, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία (ΦΕΚ 1284/B’/11-4-2018).
Αρχικά, θα πρέπει να παρουσιαστούν για να εγγραφούν στο ΕΡΓΑΝΗ και να φροντίσουν τα σχετικά με τη μισθοδοσία τους από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 8-10 το πρωί στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η σχολική μονάδα στην οποία τοποθετήθηκαν και απ’ όπου θα μισθοδοτούνται.
Κατόπιν, την ίδια ημέρα, και ώρες 10-1 μ.μ., θα πρέπει να μεταβούν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης στο Ηράκλειο (Λ. Κνωσού 6, Ηράκλειο), προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψής τους (υπογραφή συμβάσεων και περιλήψεων αυτών, ανάληψη υπηρεσίας, κατάθεση απαραίτητων δικαιολογητικών κλπ).
Εφιστούμε την προσοχή στους Αναπληρωτές, καθώς είναι υποχρεωτική η μετάβασή τους στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης στο Ηράκλειο (Λ. Κνωσού 6, Ηράκλειο) για ανάληψη υπηρεσίας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ που θα γίνει η καταχώρησή τους στο ΕΡΓΑΝΗ και η έναρξη της μισθοδοσίας τους στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, καθώς η πρόσληψή τους δε θα θεωρηθεί έγκυρη και η σύμβασή τους δε θα ανέβει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πρόσφατα άρθρα