Συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Θραψανιώτη. Η συζήτηση επικεντρωθηκε στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Αγίου Νικολάου, τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων καθώς και την εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση κονδυλίων για τις συγκεκριμένες υποδομές.

Σε σχέση με την αγροτική οδοποιία, καταθέτοντας ενδεικτικές προτάσεις για την βελτίωση του υφιστάμενου δικτύου (Κρούστας – Καλό Χωριό, Κρούστας – Πρίνα, Βραχάσι, Πινές – Πλάκα κ.α), ο κ. Ζερβός χαρακτήρισε σχετικά εύκολες τις μελέτες που απαιτούνται  – υπογραμμίζοντας – ότι ανάλογα με τις δυνατότητες που θα υπάρξουν στο εξής, θα αποφασιστεί τι θα γίνει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να βελτιωθεί το αγροτικό δίκτυο σε περιοχές που χρησιμοποιείται.

Τέλος αναφορικά με την ειδική περίπτωση ανταλλαγής των μετοχών του Δήμου Αγίου Νικολάου στην εταιρεία «ΒLUEGR», με το ακίνητο του τουριστικού περιπτέρου και την παρακείμενη έκταση που συμπεριλαμβάνει την παραλία του Αμμουδιού, ο δήμαρχος  πρότεινε να συμμετέχει στην συνάντηση που θα έχει ο τοπικός βουλευτής με τον Υπ. Εσωτερικών προκειμένου να αναλύσει τις προτάσεις του δήμου για το θέμα αυτό, ενώ προέταξε την διασφάλιση του λαϊκού χαρακτήρα της παραλίας.