Διαμαρτυρίες για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος στον Άγιο Νικόλαο

Σοβαρά προβλήματα, που τείνουν να επιδεινώνονται όσο περνά ο χρόνος, αντιμετωπίζουν στην ηλεκτροδότηση οι κάτοικοι της οδού Δημοκρατίας, στον Άγιο Νικόλαο. Δεχθήκαμε διαμαρτυρίες αγανακτισμένων κατοίκων, για τις διαδοχικές πολύωρες διακοπές ρεύματος που έχουν κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή τους.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαν πάλι μείνει πολλά σπίτια χωρίς ρεύμα για 2.30 ώρες! Την περασμένη Δευτέρα έμειναν χωρίς ρεύμα 7μ.μ – 9μ.μ. Τρεις φορές κόπηκε χθες το ρεύμα σε πολλά σπίτια, ψηλά, στη συγκεκριμένη οδό, ξεκινώντας από τις 3 μ.μ.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν από τη ΔΕΗ να ενεργήσει ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ παθών αναγνώστης, κάθε φορά που ανέφεραν διακοπή ρεύματος, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ κατέφθανε είτε εγκαίρως είτε με αρκετή καθυστέρηση και αποκαθιστούσε την ρευματοδότηση παρεμβαίνοντας στον υποσταθμό που βρίσκεται απέναντι από τη αντιπροσωπεία της «Hundai».

Εάν το πρόβλημα εντοπίζεται στον υποσταθμό, θα πρέπει ο ΔΕΔΔΗΕ να φροντίσει, χωρίς άλλη καθυστέρηση να το αποκαταστήσει, ώστε να επανέλθει η κανονικότητα και να μην ξεπαγιάζουν επί ώρες, μέσα στο χιονιά, τόνισε ο αναγνώστης.

Υπενθυμίζομε ότι αστάθεια παρατηρείται και στο δημοτικό φωτισμό στο συγκεκριμένο δρόμο, όπου τώρα και δύο μήνες τουλάχιστον, από ένα ύψος και πάνω, για πολλές νύχτες δεν ανάβουν οι στύλοι με αποτέλεσμα να μένει σκοτεινός.

Ν.Τ.