Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα ιδιόκτητα γραφεία της ΕΠΣ Λασιθίου σύσκεψη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης για την διοργάνωση του 35ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Μάχης της Κρήτης» του οποίου διοργανώτρια τη φετινή χρονιά θα είναι η ΕΠΣΛ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαϊου 2019 στην Ιεράπετρα, στο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης» με τη συμμετοχή των Μικτών ομάδων των Ενώσεων του νησιού που θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το έτος 2003 και νεότεροι.

Από την οικοδέσποινα ΕΠΣΛ παρόντες ήταν οι υπεύθυνοι Μικτών ομάδων, ο αναπληρωτής πρόεδρος Μιχάλης Παπαγεωργίου και ο αναπλ. γενικός γραμματέας Γιώργος Πατεράκης, που υποδέχθηκαν τον Βαγγέλη Παπαγγελή από την ΕΠΣ Ηρακλείου, τον Νίκο Μαρκουλιδάκη από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και τον Στέλιο Βαρουξάκη από την ΕΠΣ Χανίων.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε από τον ειδικό γραμματέα της ΕΠΣΛ Μανόλη Ατσαλάκη, φέρνοντας αντίπαλο για το Λασίθι στον ημιτελικό τα Χανιά, ενώ το άλλο ζευγάρι θα είναι Ρέθυμνο-Ηράκλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 35ου Μάχης Κρήτης

Στάδιο, Πέτρος Βουζουνεράκης

Σάββατο, 11/5

17.00, Ρέθυμνο-Ηράκλειο

19.00 Λασίθι-Χανιά

Κυριακή, 12/5

11.00 Μικρός τελικό

13.00 Μεγάλος τελικός

Εν συνεχεία η ΕΠΣ Λασιθίου ως είθισται παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους των άλλων Ενώσεων σε ταβέρνα της περιοχής.