Την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Γεώργιος Αστρουλάκης, στo τοπικό συμβούλιο Βραχασίου.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μίλατο.

Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Βάρδα Δέσποινα. Έχουμε έναν μικρό γιο δυόμισι ετών και περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας με χαρά τον Ιούλιο.

Είμαι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Ασχολούμαι χρόνια με τον τουρισμό στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης και διαμονής που διατηρούμε στην παραλία Μιλάτου.

Η αγάπη για τη φύση και τον τόπο μου με έκανε να ασχοληθώ με τον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα την παραγωγή ελαιολάδου. Η ένταξή μου στο πρόγραμμα «Νέων Αγροτών» μου έδωσε περισσότερα κίνητρα να συνεχίσω την προσπάθεια αυτή.

Βλέποντας την αδυναμία που υπήρχε στην καταγραφή και στην επισήμανση των προβλημάτων της κοινότητάς μας τα τελευταία χρόνια (όλων των προβλημάτων χωρίς  διακρίσεις, μεροληψίες και επιλεκτική καταγραφή αυτών) με έκανε να πάρω την απόφαση να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια.

Στόχος μου είναι να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά για το καλό του τόπου μας.

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό;

Γιατί βλέπω ότι τα πράγματα έχουν μπει στο δρόμο τους για κάθε γωνιά  του δήμου μας με αποφασιστικότητα, γνώσεις και όρεξη.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ