Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΑπόψειςΣυγχαρητήρια και ευχαριστώ του Δημ. Λυτινα

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ του Δημ. Λυτινα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συγχαρητήρια για την νίκη του κ. Αντώνη Ζερβού, είναι σεβαστή η επιθυμία της πλειοψηφίας των δημοτών μας. Εύχομαι η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των πολιτών και είμαι σίγουρος ότι κάθε πρόταση που θα κινείται στην κατεύθυνση της βελτίωσης και της ανάπτυξης του όμορφου τόπου μας θα χαίρει γενικής αποδοχής.

Συγχαρητήρια επίσης στο κ. Νίκο Κοκκίνη για τον αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που έδωσε με γνώμονα το καλό του τόπου και μόνο αλλά και για την αποδοχή του ιδίου και των συνεργατών του από ένα μεγάλο ποσοστό των δημοτών του δήμου μας. Τον ευχαριστώ προσωπικά για την ευκαιρία και την τιμή που είχα να τον γνωρίσω και να συμπορευτώ μαζί του, όπως ευχαριστώ και τους αξιόλογους συνυποψήφιούς μου για την άψογη συνεργασία σε αυτόν τον γεμάτο ενδιαφέρουσες εμπειρίες για μένα προεκλογικό αγώνα.

Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους εσάς τους συνδημότες μου που μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν, αυτή η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου είναι μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Καλή πορεία στον τόπο μας εύχομαι διότι σ’ αυτόν ζούμε και παλεύουμε όλοι και αυτόν έχουμε την υποχρέωση να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας καλύτερο!

Δημήτρης Λύτινας

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα