Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠλησιάζει το 4ο Cliff Diving, ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Πλησιάζει το 4ο Cliff Diving, ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Από

Ημερομηνία

Σε τρεις εβδομάδες από σήμερα (28 – 29 – 30 Ιουνίου) η λίμνη του Αγίου Νικολάου θα φορέσει πάλι τα «καλά» της με τους σπουδαιότερους αθλητές απ’ όλο τον κόσμο να δίνουν το «παρών» στο καθιερωμένο πια ραντεβού τους, στο 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving».

Ήδη οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις, οι πρώτες διεργασίες έχουν γίνει και φέτος ο παρουσιαστής θα είναι γνωστό όνομα από τον χώρο της σόουμπιζ. Πέρυσι είχαμε γυναικεία παρουσία (την εντυπωσιακή Αποστολία Ζώη), φέτος παρουσιαστής της διοργάνωσης θα είναι ο tattoo artist και γνωστός από το χώρο της τηλεόρασης Γιώργος Μαυρίδης.

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου λοιπόν, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Infinite Drop High Diving οργανώνουν έναν αγώνα κατάδυσης υψηλού επιπέδου και μια νυχτερινή παράσταση στον Άγιο Νικόλαο.

Πρόγραμμα αγώνων

Πέμπτη 27/6
Πρώτη προπόνηση των αθλητών

Παρασκευή 28/6
Επίσημη προπόνηση των αθλητών

Σάββατο 29/6
Παιδικό εργαστήρι (πρωί)
1η ημέρα αγώνων κατάταξης αθλητών & Νυκτερινό show

Κυριακή 30/6
Παιδικό εργαστήρι (πρωί)
2η ημέρα αγώνων αθλητών – Τελικοί & Νυκτερινό show

Παιδικό Εργαστήρι
Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τα παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κόλπα από επαγγελματίες καταδύτες. Υπάρχουν μόνο δύο απαιτήσεις: πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και να θέλουν να διασκεδάσουν! Το εργαστήριο στη Λίμνη Βουλισμένη ξεκινά από ένα επίπεδο καταδύσεων περίπου 2,5 μέτρων, όπου τα παιδιά θα μάθουν πώς να μπαίνουν σωστά στο νερό. Οι γενναίοι μπορούν επίσης να μάθουν να κάνουν τούμπα. Στη συνέχεια, ανάλογα με την ικανότητα και την ηλικία τους, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν από υψηλότερα επίπεδα. Το μέγιστο ύψος κατάδυσης για τα παιδιά θα είναι περίπου τα 10 μέτρα.

Ν.Σ.

Πρόσφατα άρθρα