Την Κυριακή 9 Ιουνίου 11πμ έγινε μία τιμητική εκδήλωση βράβευσης των μεγάλων χορηγών του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας.  

Τίμησαν τη δράση μας αυτή, με την παρουσία τους, ο Αιδεσιμότατος π. Εμμανουήλ Μολυμπάκης, ως εκπρόσωπος του ΣεβασμιοτάτουΜητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κυρίλλου, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο Αν/της Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Αρακαδάκης, οι αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων Αντώνης Πετράς και Αργύρης Πανταζής, οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Προϊστάκης, Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Σταύρος Χατζάκης, η Δημοτική Σύμβουλος  κ. Ειρήνη Μυλωνά, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Μανώλης Συλλιγνάκης, ο  Προϊστάμενος ΕΚΑΒ Ιεράπετρας Γιώργος Αγγελάκης,  οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων ΠαχείαςΆμμου Γιώργος Ραπάνης,  Μουρνιών Εμμανουήλ Δαμασκηνάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη κ. Νίκος Αθάνατος , πολλά από τα ιδρυτικά μέλη και αρκετοί φίλοι  του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος έκανε μία αναλυτική αναφορά στο έργο του Συλλόγου τα τρία σχεδόν χρόνια λειτουργίας του.

Τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους με αγαλματίδια με το δίσκο της Φαιστού  οι παρακάτω:

RUDOLF OHLINGER  από Αυστρία,
ATHANASSIOS GIANNIS, SABINE GIANNIS, KEN JEBSEN από τη Γερμανία (Ο κ. Αθανάσιος Γιάννης είναι καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας)
Η Εταιρεία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ» και
Το «OSTRIA PALACE»

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε και τη μεγάλη συμπαράσταση των επιχειρήσεων της κοινωνίας της περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας , της ομάδας « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ –ΕΛΛΑΔΑ», των  Γάλλων Φιλελλήνων του Μιχάλη Συνοδινού , καθώς και τους απλούς πολίτες, που από το υστέρημά τους συμμετέχουν ενεργά. Ως Σύλλογος επιμένουμε στη συνέχιση των προσπαθειών μας για μεγαλύτερη ενίσχυση του Νοσοκομείου μας και ήδη έχουμε ξεκινήσει την ανακαίνιση κάποιων χώρων του, κατασκευή τριών τουαλετών και πολλών παρεμβάσεων για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας με κάλυψη και  άλλων ιεραρχημένων αναγκών, πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τα θεσμοθετημένα όργανά του. Παραδόθηκε και ο αρθροσκοπικός πύργος, που πετύχαμε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης μέσω της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε θερμά αυτούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία της.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Ανδρέας Μαμαντόπουλος   Χαράλαμπος Κανάκης