Το 10ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 15 και 16 Ιουνίου 2019, έτοιμο να υποδεχτεί παιδικά χαμόγελα και φωνούλες! Ένας θεσμός που σκορπά χαρά και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παρακολουθήσουν αξιόλογες δράσεις από φορείς, οργανισμούς, συλλόγους και ιδιώτες!

Ενώ τα προηγούμενα έτη του Φεστιβάλ, ο ΠΑΟΔΑΝ ήταν συνδιοργανωτής, φέτος έχουμε τη χαρά να διοργανώνουμε εξ ολοκλήρου, το 10ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Θα φιλοξενηθούν δράσεις:

  • το Σάββατο 15/6, ώρα 10.00-13.00 & 17.00-22.30
  • την Κυριακή 16/6, ώρα 10.00-13.00 & 17.00-22.30

Οι δράσεις θα παρουσιάζονται σε συγκεκριμένο χώρο, ανάλογα τη θεματική τους. Ήδη η ποικιλία των δράσεων είναι μεγάλη και οφείλουμε να πούμε ότι πέρα από την πρόσκληση σημαντικών σχημάτων από την Κρήτη και την Αθήνα, υπήρχε μεγάλη ενεργοποίηση από τους τοπικούς φορείς, συλλόγους και ιδιώτες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε προτεινόμενες δράσεις.

Πολύ σημαντική ευελπιστούμε ότι θα είναι και στο φετινό φεστιβάλ, η παρουσία των εθελοντών. Έχει ανοίξει ήδη η Φόρμα εθελοντών στο facebook του Παιδικού Φεστιβάλ και καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να την συμπληρώσει και να αφιερώσει έστω και μόνο μίας ώρας εθελοντισμού, η οποία όμως είναι πολύτιμη για τέτοιας εμβέλειας διοργανώσεις. Σας περιμένουμε!

 

 

 

 

 

Φόρμα Εθελοντών: https://drive.google.com/open?id=1V0nXW5mgXtsBZYhLf3A2KTwb8KH1nRKyNLkyK2PDEz0

E-mail επικοινωνίας: paidikofestivalagiosnikolaos@gmail.com

Ενημερωθείτε: https://www.facebook.com/paidikofestivalagn/

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΑΟΔΑΝ