Για άλλη μια χρονιά ο Άγιος Νικόλαος είναι ο οικοδεσπότης σε ίσως τη μεγαλύτερη και σίγουρα την πιο αναμενόμενη διοργάνωση SUP στην Ελλάδα. Με το «5ο «Agios Nikolaos onSup Όρθια Σανιδοκωπηλασία»-EuroTour 2019» που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο, συνεχίζονται στο δήμο Αγίου Νικολάου οι αθλητικές διοργανώσεις για ένα ακόμη καλοκαίριπου πλέον έχουν αποκτήσει όχι μόνο πανελλήνια αλλά και παγκόσμια εμβέλεια.

Η εκκίνηση της διαδρομής 15 χλμ. δόθηκε το Σάββατο στις 16.00 από την παραλία του BluePalace στην Πλάκα και περνώντας μπροστά από το Domes of Elounda, την παραλία της Ελούντας, τις Αλυκές και συνεχίζοντας προς Λενικά, Χαβάνια, Αμμούδι ολοκλήρωσαν τη διαδρομή εντός της λίμνης.

Οι νικητές στο The Euro Tour in Agios Nikolaos on SUP 2019
Men Elite Pro🔸
1. Michael Booth
2. Vinnicius Martins
3. Martin Vitry
Women Elite Pro🔸
1. Fiona Wylde
2. Sonni Hönscheid
3. Amandine Chazot

Agios Nikolaos on Sup 2019:
Η εκκίνηση από Πλάκα, το πέρασμα από το Κανάλι και ο τερματισμός στον Άγιο Νικόλαο

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

  • Πατήστε στη φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε και άλλες
    Με την ολοκλήρωση της διαδρομής του Eurotour, θα ακολουθήσουν στον Άγιο Νικόλαο παιδική επίδειξη ταχύτητας SUP με παιχνίδια Survivor στη Λίμνη και στις 19.00 για μεγαλύτερους, ενώ στις 20.30 έχουν προγραμματιστεί οι απονομές.

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 11.15 διαδρομές σπριντ στη λίμνη και τεχνικές στις 12.30 μεταξύ της παραλίας στο Αμμούδι και του λιμανιού της ISA World SUP, για να πέσει η αυλαία στις 13.30 με τις απονομές, αλλά και ένα μεγάλο πάρτι.

Τη Δευτέρα όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια τα οποία θα παραδώσει ο περσινός νικητής του Agios Nikolaos on SUP και σπουδαίο σανιδοκωπηλάτης ο Αυστραλός Παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Booth, όπως είχε συμβεί και πέρυσι στην πλαζ του ΕΟΤ.