Σε αύξηση της τιμής για το σετ ομπρέλας/ ξαπλώστρων έχει προχωρήσει η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου, στην παραλία Βούλισμα. Από 7 ευρώ που ισχύει μέχρι τη Δευτέρα για κάθε σετ στις τρεις μεγάλες παραλίες που διαχειρίζεται η ΔΑΑΝ (Αλμυρός, Βούλισμα, Ελούντα), από σήμερα στο Βούλισμα θα τη δίνει 8 ευρώ. Στην απόφαση αυτή, που έχει λάβει το Δ.Σ. εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχε υλοποιηθεί ακόμη, οδηγείται η δημοτική εταιρεία, εξαιτίας του «χάσματος» στην αντίστοιχη τιμή στην οποία διαθέτει το κάθε σετ ο ιδιώτης επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται τμήμα της ίδιας παραλίας.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο γενικός διευθυντής της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Γαρεφαλάκης ότι ο ιδιώτης προσφέρει φέτος το σετ αντί 12 στις πίσω σειρές και 15 ευρώ στην πρώτη σειρά της παραλίας (πέρυσι είχε ενιαία τιμή 10 ευρώ),  θεωρείται παράλογο να υπάρχει μια τέτοια διαφορά αφού ως σήμερα δεν παρείχε καμία επιπλέον παροχή υπηρεσίας επιπλέον αυτών που παρέχει η ΔΑΕΝ στο δικό της κομμάτι της παραλίας…

Επιπλέον, ο κ. Γαρεφαλάκης ανέφερε ότι ο ιδιώτης επιχειρηματίας διεκδικεί από την Κτηματική Υπηρεσία την παραχώρηση σε αυτόν μεγαλύτερο τμήμα της παραλίας, απ’ αυτό που του έχει παραχωρηθεί ως σήμερα.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ