Έκτακτο τοπικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία του Δήμου στη Νεάπολη με θέμα την ακύρωση της κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος μετά και τη σχετική απόφαση του ΣτΕ που έκανε δεκτή την προσφυγή του Δήμου Αγίου Νικολάου κατά του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο το Αστυνομικό Τμήμα Νεαπόλεως συγχωνεύτηκε με το αντίστοιχο του Αγίου Νικολάου.

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, της Αντιδημάρχου Επάνω Μεραμπέλλου Έφης Βελημβασάκη, του πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης Νίκου Συλλιγάρδου και των μελών του τοπικού συμβουλίου Μανόλη Σπανάκη, Άννας Γουλιδάκη και Ελένης Ταμπακάκη, εκφράστηκε από όλους η ικανοποίηση σχετικά με τη συγκεκριμένη απόφαση ενώ τονίστηκε και η άριστη συνεργασία που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ Δήμου, κοινότητας και της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, με το κλίμα συνεργασίας και την κατάλληλη προετοιμασία στο στήσιμο και στην υποβολή του σχετικού φακέλου να παίζει και αυτή το δικό της ρόλο πριν φτάσουμε στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κατ’ αποκλειστικότητα είχε αποκαλύψει η ΑΝΑΤΟΛΗ από το πρωί της Πέμπτης 15 Αυγούστου.

Εκφράστηκε επίσης η αισιοδοξία για τις από τούδε και στο εξής διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για να εκκινήσει ξανά η λειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και σχετικό ψήφισμα από το Τ.Σ..

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας.

Ν.Σ.