Ο Γιάννης Γουλιδάκης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου όπως ανακοινώθηκε πριν την ειδική συνεδρίαση του Σώματος η οποία είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Παράλληλα, η παράταξη της πλειοψηφίας προτείνει τον Παύλο Μπαριτάκη για την Προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όπως ανακοινώθηκε, αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου αναλαμβάνει ο Νίκος Συριγωνάκης, Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ο Γιάννης Γουλιδάκης, Ρεθύμνου η Μαρία Λιονή και Χανίων ο Νίκος Καλογερής.

Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες αναλαμβάνουν οι Γιώργος Αλεξάκης, Λάμπρος Βαμβακάς, Έφη Κουτεντάκη από το Ηράκλειο, Μανόλης Χνάρης από το Ρέθυμνο και Αντώνης Παπαδεράκης από τα Χανιά.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι ορίζονται οι Κώστας Φασουλάκης (Πολιτισμός) και Κυριάκος Κώτσογλου (Ηλεκτρονική διακυβέρνηση)

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου η παράταξη του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη προτείνει τον Γιώργο Ματαλλιωτάκη.

Στο προεδρείο αποφάσισε να μην συμμετέχει η Λαϊκή Συσπείρωση, κι έτσι δεν κατέθεσε πρόταση για γραμματέα. «Διακοσμητική η θέση, άλλοι αποφασίζουν», αιτιολόγησε την απόφαση της παράταξης του ο Μ. Συντυχακης, επισημαίνοντας ότι η Λαϊκή Συσπείρωση απέχει και από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Υποψήφια γραμματέας, μετά την εξέλιξη αυτή, είναι η Γεωργία Μηλακη από την παράταξη Αρναουτάκη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.