Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του συλλόγου «Φίλοι χωριού Αγίου Ιωάννη», κ. Νικόλαο Βουγιουκλή. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Γάλλος JeanClaude Rodriguez, μέλος του συλλόγου και η κα. Μαρία ΣακκαδάκηΜπαχλιτζανάκη, πρώην πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη.  

Η εν λόγω συνάντηση είχε ως σκοπό την ενημέρωση του δημάρχου για τη δράση του συλλόγου και η συνεισφορά του Δήμου σε ενέργειες του συλλόγου που σκοπό έχουν την πολιτιστική, τουριστική αλλά και τη γενικότερη ανάδειξη και ανάπτυξη της κοινότητας Αγίου Ιωάννη.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: «Είμαι πάντα θετικός σε εμπεριστατωμένες προτάσεις που αποβλέπουνστην πρόοδο του Δήμου και των κοινοτήτων.

Είναι πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο για έναν τόπο, όπως ο Άγιος Ιωάννης,να υπάρχουν τέτοιου είδους σύλλογοι που δραστηριοποιούνται δυναμικά, με μέλη που υποκινούνται μόνο από την αγάπη τους για την περιοχή και την επιθυμία τους να τη δουν να αναπτύσσεται.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.