ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιρο"Κερδίζουμε μια ξεχωριστή, σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο της ομάδας"

“Κερδίζουμε μια ξεχωριστή, σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο της ομάδας”

Από

Ημερομηνία

Ανακοίνωση για την παρουσία του κόσμου του και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Επισκοπή εξέδωσε ο ΑΟΑΝ. Αναφέρει:

«Μπορεί το τέλος του αγώνα στο Ρέθυμνο να μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και κυρίως στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας, όμως κάθε Κυριακή, κερδίζουμε πολλά περισσότερα από ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Κερδίζουμε μια ξεχωριστή, σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αρκετά χρόνια στερήθηκε μια ομάδα αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών του και φυσικά της ιστορίας που κουβαλάει το μπλε αστέρι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία του όχι μόνο στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας που ήταν εντυπωσιακή, αλλά η υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές μας και στις έως τώρα εκτός έδρας αποστολές, φανερώνει τη «δίψα» η οποία υπήρχε και το πόσο πολύ έλειψε ο δυνατός ΑΟΑΝ από τον κόσμο του Αγίου Νικολάου και του Μεραμπέλου.

Πίστη από όλους υπάρχει και το σπουδαιότερο είναι πως αυτό το δείχνουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι, καθώς δεν ήταν τυχαίο ότι δεκάδες ήταν αυτοί που ακολούθησαν την ομάδα στο Ρέθυμνο και το γήπεδο του Γάλλου προκειμένου να κατακτηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα και διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, τους ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη τους.

Ομάδα και κόσμος, μαζί σε κάθε «μάχη» ως το τέλος, είναι βέβαιο πως θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου μας».

Πρόσφατα άρθρα