Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου, εκεί όπου θα αναμετρηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αγίου Νικολάου, με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια ακόμη σπουδαία φιλική αναμέτρηση για τους Αγιονικολιώτες, οι οποίοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνηθίζουν να δίνουν τέτοια παιχνίδια με γνωστές ομάδες εντός και εκτός συνόρων. Ο σημερινός αγώνας μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του θα δοθούν στην Παιδόπολη Νεάπολης.

Θυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν βρεθεί την περασμένη άνοιξη στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν αναμετρηθεί με τους «κιτρινόμαυρους» και από τότε είχε «κλειστεί» η σημερινή ημερομηνία για τη ρεβάνς.

Οι φίλαθλοι οι οποίοι θα βρεθούν σήμερα στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, εκτός του ότι θα ενισχύσουν τον σκοπό του παιχνιδιού, θα έχουν την ευκαιρία να δουν γνωστά ονόματα και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως οι Βένος, Τζιόλας, Μαλλές, Τσίλιος, Χατζηνικολάου, Τζιφόπουλος, Κατσαρός, Λεκίδης, Γούναρης, Ανδρεαδάκης, Σκέντζος, Κωφίδης, Παπαμιχαήλ, Εμμανουηλίδης κ.α. Παράλληλα, οι άνθρωπο της ομάδας του Αγίου Νικολάου, ετοιμάζουν μια καλή φιλοξενία και εκτός γηπέδου για την «κιτρινόμαυρη» αποστολή, αντίστοιχη με αυτή που είχαν τύχει από τους ίδιους στη Μακεδονική πρωτεύουσα.