Η BIOAROMA CRETE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αναδείχθηκε ως μια από τις πέντε καλύτερες εταιρείες φυσικών καλλυντικών στον κόσμο για την κατηγορία “Βιώσιμη Συσκευασία” στα Βραβεία Βιώσιμης Ομορφιάς – Sustainable Beauty Awards που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στο Παρίσι.

Η επιτυχία είναι συγκινητική καθώς η Bioaroma Crete αποτέλεσε φέτος τη μοναδική ελληνική συμμετοχή στα παγκόσμια αυτά βραβεία και κατάφερε να αναμετρηθεί με άλλες 100 εταιρείες κολοσσούς στον κόσμο των φυσικών καλλυντικών (L’Occitane, La Prairie, L’Oreal, The Body Shop, Weleda, Aveda, Yves Rocher κ.ά.)  και των βιολογικά πιστοποιημένων προϊόντων.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Paris Marriott Champs-Élysées κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής για τα Βιώσιμα Καλλυντικά 2019 τιμώντας έτσι τις επιχειρήσεις οι οποίες επεκτείνουν τα όρια της βιωσιμότητας στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Η Βioaroma Crete ξεχώρισε με τις νέες συσκευασίες και με τις εξαιρετικές, 100% φυσικές και οργανικά πιστοποιημένες, πρώτες ύλες της. Οι νέες συσκευασίες της  παράγονται από καινοτόμες, βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες, όπως ροκανίδια ξύλου, φυσικές ρητίνες & ζαχαροκάλαμο, αποκλείοντας τη χρήση πλαστικού. Οι πρώτες ύλες αυτές έχουν μηδενική εκπομπή ρύπων, προστατεύουν πλήρως το περιβάλλον και ενισχύουν την ανάπτυξη των φυτών.

Σοβαρό κριτήριο επιλογής της αποτέλεσε το γεγονός ότι η εταιρεία ακολουθεί τα πρότυπα της βιώσιμης ανάπτυξης, παράγοντας 100% φυσικά προϊόντα με απόλυτη οικολογική συνείδηση και σεβασμό προς την εγχώρια βιοποικιλότητα.

Επιπλέον, η συνεργασία της Bioaroma Crete με φορείς πιστοποιήσεων (ΔΗΩ, Cosmos Organic, The Vegan society, Cruelty Free international & I’m green plastic) συνέβαλε στην αναγνώριση της μοναδικής ποιότητας των προϊόντων της. Τέλος, η πιστοποίηση Cretan Hands πάνω στις συσκευασίες της εταιρείας, ξεχώρισε τα προϊόντα εξαιτίας της εγχώριας παραγωγής τους, το σεβασμό στη μακραίωνη παράδοση και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.