Οι αθλητικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ερωτοκρίτειος Δρόμος» πρόκειται να πραγματοποιηθούν, την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στην Σητεία.

Καιρού επιτρέποντος θα επισκεφθούν την περιοχή εκατοντάδες αθλητές από όλη την Κρήτη. Ήδη μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης εργάζεται εντατικά και άοκνα για την ασφαλή και άρτια διεξαγωγή των αγωνισμάτων και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα τα πλαισιώσουν.

Στόχος είναι τόσο η εξωστρέφεια της Πολιτιστικής μας Κληρονομίας (έτος Ερωτόκριτου), όσο και η περαιτέρω ανάδειξη του Γεωπάρκου της Σητείας, αλλά και η ένταξη του καθιερωμένου αυτού ετήσιου αγώνα, στο κεντρικό καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ στους αγώνες δρόμου εκτός σταδίου και βουνού.

Στην προσπάθεια αυτή οι διοργανωτές καλούν όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν εθελοντικά, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του ΔΟΚΑΣ (στο τηλέφωνο 28430-23775) και να δηλώσουν συμμετοχή ως εθελοντές, είτε εναλλακτικά να συμπληρώσουν την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής στην επίσημη σελίδα του αγώνα https://sgrr.gr/forma-symetoxi… (συμπληρώνοντας την λέξη ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στο πεδίο με τίτλο: Κείμενο).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον διαδικτυακό σύνδεσμο : www.sgrr.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (Δ.Ο.Κ.Α.Σ)