Παρουσία μελών και φίλων ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας έκοψε την Βασιλόπιτά του στο cafe «Εν Πλω». Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Σφενδουράκης ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανόλης Γαλετάκης και Μανόλης Τσιφετάκης.

Ο κ. Σφενδουράκης, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές του Ομίλου για την προσφορά τους, καθώς και όλους όσοι στηρίζουν τη δράση και τη λειτουργία του σωματείου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα παιδιά που εκπαιδεύονται στον Όμιλο μαθαίνοντας τένις, στους γονείς τους που στηρίζουν την προσπάθεια. Αλλά και συνολικά στα μέλη του σωματείου και στους –περίπου 150 για το αγωνιστικό έτος 2019-20 – φίλους του αγωνίσματος. Επίσης στάθηκε στους αθλητές του Ομίλου και τους συνεχάρη για τις διακρίσεις τους.

«Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλήματος του τένις και συνολικά του αθλητισμού φυσικά. Καταβάλουμε προσπάθειες για να αναδείξουμε και νέους αθλητές και χαιρόμαστε που έχουμε πολλά παιδιά στα γήπεδα του Ομίλου που μαθαίνουν τένις», σημείωσε ο κ. Σφενδουράκης.