Από το ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

1. Ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/2020 από ώρα 08:30…. έως 09:30 και από 12:30 έως 13:00

ΠΛΑΚΑ, ΒΡΟΥΧΑΣ, ΣΕΛΛΕΣ, ΚΑΤΩ ΛΟΥΜΑ, ΑΝΩ ΛΟΥΜΑ και ΣΚΙΝΙΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΑΓΑΛΙΑΝΟ

2. Ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/2020 από ώρα …..12:30…. έως ..13:00

Χώρος ΧΥΤΑ, Χώρος ΧΑΔΑ, ΛΙΜΝΕΣ, ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ, ΚΑΣΤΕΛΙΦΟΥΡΝΗΣ, ΦΟΥΡΝΗ, ΔΩΡΙΕΣ, ΚΑΡΥΔΙ, ΤΣΙΦΛΙΚΙ, ΕΛΟΥΝΤΑ, ΜΑΥΡΙΚΙΑΝΟ, ΑΝΩ ΠΙΝΕΣ, ΚΑΤΩ ΠΙΝΕΣ και ΣΧΙΣΜΑ ΕΛΟΥΝΤΑΣ.

3. Ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/2020 από ώρα 08:30…. έως 13:00

ΧΑΥΓΑΣ

Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου