Αρχική_Τοπικά νέαΟ Alpha στο Μεραμπέλλο προβάλλει στις εκπομπές του τον Αγ. Νικόλαο, την...

Ο Alpha στο Μεραμπέλλο προβάλλει στις εκπομπές του τον Αγ. Νικόλαο, την Ελούντα και την Κριτσά (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι Alpha, μετά την Κυριακάτικη επίσκεψή του στη Σητεία, σήμερα Δευτέρα βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο. Το μεσημέρι συναντήσαμε τα μέλη του συνεργείου μπροστά από το Κέρας της Κιτροπλατείας.

Μαζί τους ο δήμαρχος της πόλης κ. Αντώνης Ζερβός απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Γιώργου Γρηγοριάδη. Αναφέρθηκε στο όμορφο φυσικό περιβάλλον του τόπου με ιδιαίτερη έμφαση στις πολλές και ασφαλείς παραλίες που διαθέτει η πόλη. Συγχρόνως εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά τον τουρισμό.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας… με προβληματικό ήχο λόγω του δυνατού ανέμου

Πριν το μεσημέρι το συνεργείο επισκέφθηκε την Ελούντα, τη Σπιναλόγκα και το Κανάλι. Στην επιστροφή γυρίστηκαν πλάνα στο Αμμούδι και μετά στην Κιτροπλατεία όπου συνομίλησαν και με καταστηματάρχες. Το απόγευμα επισκέφθηκαν την Κριτσά όπου έγιναν γυρίσματα στο εργοστάσιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Κριτσάς. Μαζί τους πάντα ο δήμαρχος της πόλης.

Τα πλάνα έχουν ήδη παίξει “ζωντανά” στην πρωινή εκπομπή “Happy Day στον Alpha” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη και στην εκπομπή “Εκτός Γραμμής” των Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα. Πλάνα θα προβληθούν ακόμα σε δελτία ειδήσεων του σταθμού και στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή “Alpha Ελλάδα”.

Πρόσφατα άρθρα