Με τον πρόεδρο του Δικτύου πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και γενικό γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Καφαντάρη και τον γενικό διευθυντή κ. Ιωάννη Γεώργιζα συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Δήμου κας Θεοδώρας Χριστοδούλου, της διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών κας Φωτεινής Γιαννάκη – Πολίτη και του Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μανιαδάκη.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με το δίκτυο πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και η μεγιστοποίηση των οφελών που μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος από αυτή.

Όπως δηλώνει ο κ. Καλαντζάκης: «Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην η άμεση συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας με το δίκτυο ώστε να επωφεληθούμε των δυνατοτήτων και των εργαλείων που προσφέρονται μέσω της Βιώσιμης πόλης.

Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Κρήτη που συμμετέχει στο δίκτυο πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» με σκοπό την ωρίμανση μελετών και την αποτελεσματικότερη άντληση χρηματοδοτήσεων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την άμεση υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.