Ενημέρωση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου:

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στις 20:00, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου για την ενημέρωση των γονέων & κηδεμόνων για τα μέτρα πρόληψης του ΕΟΔΥ έναντι του κορονοϊού SARS-CoV-2 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου ενημερωτική συνάντηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου.

Θα έχουμε την δυνατότητα να ενημερωθούμε από παιδίατρο, επιδημιολόγο και  επισκέπτρια υγείας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας και ασφάλειας των παιδιών μας εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κάλυψη της εκδήλωσης από τα τοπικά ΜΜΕ ώστε να δοθεί η δυνατότητα ενημέρωσης σε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς & κηδεμόνες εφόσον πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα περιορισμού που αφορούν τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να παρευρίσκονται.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, κ. Νικολαράκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και για την διοργάνωση της εν λόγω συνάντησης.

Το Δ.Σ. της Ένωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.