ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΣεμινάριο για «τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Σεμινάριο για «τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Από

Ημερομηνία

Ένα εξαιρετικό σεμινάριο για όσους θέλουν να μαγειρέψουν αυθεντικές ιταλικές συνταγές και να μάθουν τα μυστικά της δημοφιλούς ιταλικής κουζίνας διοργανώνει εκ νέου το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τη μαγειρική, αλλά και σε εκείνους που κάνουν τα πρώτα ερασιτεχνικά τους βήματα  στην κουζίνα και θέλουν να μυηθούν στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας εκπλήσσοντας ευχάριστα με τις μαγειρικές τους ικανότητες τους πελάτες ή τους δικούς τους ανθρώπους, αντίστοιχα.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
  • Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οργάνωση εργασίας
  • Anti-aging Italian food
  • Πίτσα, Φρέσκα ζυμαρικά, Ζαχαροπλαστική
  • Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
  • Πρακτική εργασία
  • Εξετάσεις

Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί στους καταρτιζόμενους βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Διάρκεια: 21 διδακτικές ώρες.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 28/09 έως 12/10 19:00-21:30

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Εισηγητής:

Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ:2810-302735 & 302730, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Πρόσφατα άρθρα