Σε μια αλληλέγγυα και αξιέπαινη κίνηση προέβη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, καθώς μετά από το “χτύπημα” του “Ιανού” στην πόλη της Καρδίτσας κίνησε ήδη τις διαδικασίες, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του ο Αθλητικός Σύλλογος της πόλης, για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πολίτες οι περιουσίες των οποίων έχουν πληγεί πολύ σοβαρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη”.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον…

Gepostet von Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας am Freitag, 25. September 2020