Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈτοιμο το νέο γήπεδο μπάσκετ στη Νεάπολη

Έτοιμο το νέο γήπεδο μπάσκετ στη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Έτοιμο είναι από χθες το νέο γήπεδο μπάσκετ στη Νεάπολη, εντός του χώρου του σταδίου “Περικλής Μελιδονιώτης”, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης.

Οι πολίτες και εν προκειμένω οι μπασκετόφιλοι, βέβαια, θα χρειαστεί να περιμένουν για να το απολαύσουν αφού οι ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες απαγορεύονται στο πλαίσιο των μέτρων της Πολιτείας για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο κ. Ραφαϊλάκης, “από τη στιγμή που υπήρχε το συνεργείο που έφτιαξε και τα υπόλοιπα γήπεδα στο Δήμου (γήπεδο ΕΟΤ, κλπ), και υπήρχε και η άσφαλτος από το παλιό γήπεδο, ήταν μια τεράστια ευκαιρία να προχωρήσει το έργο αυτό και γρήγορα και με πολύ οικονομικό τρόπο”, προσθέτοντας πως ούτως ή άλλως στον προϋπολογισμό του 2021 συμπεριλαμβανόταν το να φτιαχτεί το εν λόγω γήπεδο.

Οι δυσκολίες, ανέφερε, που ξεπεράστηκαν ήταν αρκετές για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό που απομένει να τοποθετηθούν οι δύο μπασκέτες, κάτι που θα έχει γίνει, σύμφωνα με τον κ. Ραφαϊλάκη, εντός των επομένων ημερών.

Ο ίδιος, άλλωστε, τόνισε πως “μετά την ολοκλήρωση των γηπέδων τένις, ποδοσφαίρου μπάσκετ στην περιοχή του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο, έπονται και άλλα αντίστοιχα αθλητικά έργα και στην περιοχή της Νεάπολης και σε όλη την έκταση του Δήμου”, σημειώνοντας πως “σε δύο χρόνια από σήμερα, θα έχουν αλλάξει πολύ και οι αθλητικές υποδομές”.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πρόσφατα άρθρα