Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, ως συνέπεια της πανδημίας του κορωνοϊού, δε θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο η καθιερωμένη εκδήλωση στο Κινηματοθέατρο REX στην οποία τιμώνται οι αθλητές που έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο.

Τα έπαθλα των τιμώμενων αθλητών θα απονεμηθούν με τρόπο που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Λαμβάνοντας υπόψη τους τα παραπάνω, παρακαλούμε τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Αγίου Νικολάου όπως μας γνωρίσουν, έως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, τα ονόματα των αθλητών των σωματείων τους και των προπονητών τους που κατέλαβαν θέση στην 1η εξάδα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων κατά το έτος 2020 καθώς και αυτών που διακρίθηκαν σε Διεθνές επίπεδο.

Παρακαλούμε να μας προσκομίσουν τη θέση κατάταξης των αθλητών καθώς και πιθανό φωτογραφικό υλικό της αθλητικής δραστηριότητας.

Παράλληλα ενημερώνουμε ότι όπως κάθε χρόνο, η διάκριση των αθλητών θα πρέπει να βεβαιώνεται από την οικεία ομοσπονδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.