Να περιληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων στις καταστάσεις που έχει ζητήσει το Υπουργείο Υγείας να συμπληρωθούν προς παροχή επιδόματος στο προσωπικό που απασχολήθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε Τμήματα, Κλινικές, Ιατρεία Επείγοντα, ΜΕΘ ή άλλες λειτουργίες σχετικές με τον Covid-19, ζητούν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου και ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ Ν. Λασιθίου με κοινή ανακοίνωση που αποστέλλουν στον Διοικητή του ΓΝΑΝ Μανόλη Ανδρεαδάκη και στους Αναπλ. Διοικητές των άλλων 3 Νοσοκομείων του Νομού.

Όπως αναφέρει, συγκεκριμένα, η επιστολή:

ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΣΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΠΡΟΣ: -Διοικητή Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκη

-Αναπληρώτρια Διοικήτρια Νοσοκομείου Σητείας κα. Δαρατσιανού

-Αναπληρωτή διοικητή Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Καλλιoνάκη

– Αναπληρώτρια Διοικήτρια Νοσοκομείου Νεάπολης κα. Χατζέα

20/11/2020

Κύριοι και κυρίες διοικητές και αναπλ. Διοικητές,

Επειδή τα Νοσοκομεία πλέον είναι χώροι εκ των πραγμάτων χωροι επιβαρυμένοι με ιικά φορτία του νέου κορονοϊου

Επειδή λόγω της καλύτερης δυνατής διαχείρησης της κατάστασης πραγματοποιούνται συνεχώς αλλαγές από εβδομάδα σε εβδομάδα στη στελέχωση των τμηματων που εμπλέκονται με τη διαχείρηση περιστατικών covid

Eπειδή όλο το προσωπικό των Νοσοκομείων εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και είναι άδικο να γίνονται εξαιρέσεις

Σας ζητούμε

να περιλάβετε όλους τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων στις καταστάσεις που έχει ζητήσει το Υπουργείο Υγείας να συμπληρωθούν (προς παροχή επιδόματος) για καταγραφή του προσωπικού που απασχολήθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε Τμήματα, Κλινικές, Ιατρεία Επείγοντα, ΜΕΘ ή άλλες λειτουργίες σχετικές με τον Covid-19.

Για το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου

Ο πρόεδρος ο Γραμματέας

Ηλίας Βασιλαράς Κώστας Καραταράκης

Για το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ Λασιθίου

Ο πρόεδρος η Γραμματέας

Γιώργος Μανουσάκης Κατερίνα Ναλμπάντη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.