Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕργασίες αποκατάστασης σε δημοτικά και σχολικά κτίρια του δήμου Αγίου Νικολάου

Εργασίες αποκατάστασης σε δημοτικά και σχολικά κτίρια του δήμου Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Εργασίες αποκατάστασης φθορών λόγω χρόνου σε δημοτικά και σχολικά κτίρια του δήμου Αγίου Νικολάου, μονώσεις, συντηρήσεις εξωτερικών επιφανειών λόγω υγρασίας, επισκευή τοπικών φθορών, επιχρισμάτων και σκυροδέματος, εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά, συντήρηση και βάψιμο σιδερένιων επιφανειών, αντικατάσταση παλαιών ξύλινων θυρών, πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κεραμιδιών, υδρορροών και ελαστικού τάπητα ασφαλείας, περιλαμβάνει το έργο που θα ξεκινήσει εντός του μήνα.

Η σύμβαση υπογράφηκε στο δημαρχείο Αγίου Νικολάου από τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρίας: “Πρότυπο Κατασκευαστική Α.Ε”.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η εγκατάσταση του αναδόχου, προβλέπεται να γίνει εντός του μήνα, δεδομένου, ότι η συντήρηση των κτιρίων κρίνεται απαραίτητη για να αποκατασταθεί η αισθητική τους και να βελτιωθεί η ασφάλεια και ποιότητα ζωής των μαθητών και των δημοτών που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζερβός: “ο εκπρόσωπος της εταιρείας, δεσμεύτηκε να υλοποιήσει γρήγορα το έργο, προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν ζητήματα που έχουν ανακύψει στα σχολικά κτίρια, άλλα και σε δημόσια κτίρια, όπως τα Αρχεία του Ν. Λασιθίου στην Νεάπολη. Αναμένουμε επίσης, την ανάληψη σχετικών ενεργειών για το κτιριακό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης, προκειμένου να ξεκινήσει η εργολαβία για την ενεργειακή αναβάθμιση και αποκατάσταση των φθορών του εν λόγω κτιρίου – έργο το οποίο σύμφωνα με απόφαση που έχει ληφθεί από την Δημοτική Κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο”.

 

Πρόσφατα άρθρα