Αρχική Σητεία Ρεπορτάζ Οι έλεγχοι από την Αστυνομία εντατικοποιούνται και περιλαμβάνουν όλη την περιοχή...

Οι έλεγχοι από την Αστυνομία εντατικοποιούνται και περιλαμβάνουν όλη την περιοχή του Δήμου Σητείας

Από

Ημερομηνία

Δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα δεδομένα για την περιοχή της Σητείας που ανήκει σε εκείνες που κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένο κινδύνου από χθες το πρωί, ωστόσο υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Για άλλη μία φορά ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γιώργος Μάλιος ενημερώνει μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ και της δημοσιογράφου Μαρίζας Ψαράκη για το θέμα, κάνοντας εκ νέου έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Από χθες λοιπόν το πρωί έχει τεθεί σε εφαρμογή νέα κοινή υπουργική απόφαση για την τήρηση μέτρων και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

«Διαφορές μεγάλες στην περιοχή μας δεν υπάρχουν πέραν από την τηλεκπαίδευση στα Λύκεια και την λειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου με την μέθοδο του click away εκτός των εμπορικών καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και βιβιοχαρτοπωλεία όπου ισχύει το τηλεφωνικό ραντεβού», ανέφερε.

Ώρες κυκλοφορίας και άτομα ανά όχημα

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι 21.00 με 05.00. Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία ισχύουν ως έχουν. Οι αριθμοί ανά επιβατικό όχημα είναι οδηγός συν δύο επιβάτες εξαιρουμένων των οικογενειών και στα αγροτικά- τετράπορτα – τετραθέσια, οδηγός συν τρεις επιβάτες.

Οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές εντατικοποιούνται και περιλαμβάνουν όλη την επικράτεια του Δήμου, όπως τόνισε ο κ. Μάλιος, επισημαίνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων από την πλευρά όλων των πολιτών, στην κατεύθυνση διασφάλισης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Δέκα παραβάσεις

Τέλος να αναφερθεί ότι το τελευταίο χρονικό  διάστημα στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγονται, σημειώθηκαν δέκα παραβάσεις – για μη κατοχή εγγράφων κυκλοφορίας, βεβαίωση μετακίνησης και χρήση μάσκας.

 

Πρόσφατα άρθρα