ΑρχικήVideoΚινητοποίηση των εργαζομένων σε τουρισμό - επισιτισμό στον Άγιο Νικόλαο: "Θέλουμε...

Κινητοποίηση των εργαζομένων σε τουρισμό – επισιτισμό στον Άγιο Νικόλαο: “Θέλουμε επειγόντως μέτρα στήριξης – Το νέο νομοσχέδιο θα μας βρει στους δρόμους” (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και κατέληξε στο Διοικητήριο στην Π.Ε. Λασιθίου πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης στον Άγιο Νικόλαο οι εργαζόμενοι σε τουρισμό – επισιτισμό, με βασικό αίτημα την κήρυξη της υποχρεωτικότητας στην πανελλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας, την υπογραφή της τοπικής συλλογικής σύμβασης αλλά και αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί και δρομολογεί προς ψήφιση η κυβέρνηση για μετά το Πάσχα.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου Μιχάλης Γαρεφαλάκης και η Γραμματέας Μαρία Φαζού παρέδωσαν ένα ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη.

Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν και οι εργαζόμενοι από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού, Ξενοδοχείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λασιθίου “ΤΑΛΩΣ”.

Χαιρετισμό απηύθυναν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης και ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λασιθίου Γιώργος Πάγκαλος.

Βίντεο-ρεπορτάζ: Νίκος Σγουρός

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Τετάρτης.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Φαζού: Ο αγώνας των ξενοδοχοϋπαλλήλων συνεχίζεται, σημαντικό να υπογραφεί και να γίνει υποχρεωτική η τοπική συλλογική σύμβαση εργασίας (βίντεο)

 

Δείτε επίσης: Μιχάλης Γαρεφαλάκης: “Μόνη περιοχή πανελλαδικά χωρίς υπογεγραμμένη συλλογική σύμβαση ο Νομός Λασιθίου”

 

Δείτε επίσης: Μανόλης Πεπόνης: Ταφόπλακα όλων των εργασιακών δικαιωμάτων το υπό προώθηση εργασιακό νομοσχέδιο, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια (βίντεο)

Πρόσφατα άρθρα