ΑρχικήVideoΑναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τη Νεάπολη: Έρχονται 8 αστυνομικοί για...

Αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τη Νεάπολη: Έρχονται 8 αστυνομικοί για τη στελέχωση του Α.Τ., πρόθεση του Αρχηγείου να λειτουργήσει (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τις Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στη Νεάπολη (Τροχαία ΒΟΑΚ, ΤΑΕ), επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου το πρωί της Παρασκευής  αμέσως μετά την παρουσία του στο υπό κατασκευή Κατάστημα Κράτησης «Κρήτη ΙΙ» στις Κουρούνες.

Μαζί του, μεταξύ άλλων, ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Ρουτζάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Μανόλης Καζαμίας.

Το ‘παρών’ έδωσε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεάπολης Γιάννης Μηναδάκης, που ενημέρωσε τον κ. Οικονόμου σχετικά με την αρνητική απάντηση της Κτηματικής Υπηρεσίας προς τον Δήμο Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση του κτιρίου όπου σήμερα στεγάζεται η η Τροχαία του ΒΟΑΚ στην πλατεία Δικαστηρίων, προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι υπηρεσίες της Κοινότητας Νεάπολης από τα κτίρια του Δήμου Αγίου Νικολάου, αποδεσμεύοντας έτσι τους χώρους για να στεγαστούν εκεί, εν συνεχεία, το Αστυνομικό Τμήμα της Νεάπολης (όταν επαναστελεχωθεί και επαναλειτουργήσει) αλλά και οι υπόλοιπες Αστυνομικές Υπηρεσίες (Τ.Α.Ε., Υπηρεσία Δακτυλικών Αποτυπωμάτων) και ζήτησε την παρέμβασή του για να “ξεκολλήσει” το θέμα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος έθεσε το ζήτημα της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος της Νεάπολης, με τον Αναπλ. υπουργό να τονίζει πως “ήδη για το Α.Τ. έχουν έλθει 7 άτομα και θα έλθει και ο 8ος. Βλέποντας την εικόνα και τις ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση το Τμήμα να το λειτουργήσει, τους χώρους θέλουμε να μπορέσει να εγκατασταθεί και να ‘τρέξει’ γρήγορα. Η καλή προαίρεση, πάντως, από πλευράς Αρχηγείου υπάρχει”.

Ο κ. Μηναδάκης είχε σύντομη συνομιλία και με τον κ. Ρουτζάκη.

Βίντεο-ρεπορτάζ: Νίκος Σγουρός

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα