Αρχική_Τοπικά νέαΑγιασμός στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cayo Exclusive Resort στην Πλάκα (βίντεο)

Αγιασμός στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cayo Exclusive Resort στην Πλάκα (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Στο νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cayo Exclusive Resort & Spa τελέστηκε, το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου, ο Αγιασμός έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου. Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος. Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν οι ιδιοκτήτες Γιώργος Φακίδης και Μαρία Μασούρα, μαζί με το διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Άρη Μορφωπό.

Μετά τον αγιασμό ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε καλή σεζόν: «Είναι χαρά μας που τελούμε τον αγιασμό, για πρώτη φορά, σε αυτήν την υπέροχη ξενοδοχειακή μονάδα που αναδεικνύει τον τόπο μας. Βρισκόμαστε μέσα σ’ αυτό το όμορφο κάλλος, σ’ αυτήν την υπέροχη ομορφιά του κόλπου του Μεραμπέλλου, απέναντι από τη Σπιναλόγκα, αυτό το νησί της θυσίας πολλών ανθρώπων. Χαιρόμαστε και καμαρώνουμε τα μεγαλεία του Θεού και ευχόμαστε σε όλους εσάς να έχετε υγεία και δύναμη.
Παρότι ζούμε δύσκολες χρονιές, με πολλά προβλήματα, λόγω της πανδημίας που ταλαιπωρεί ολόκληρη την οικουμένη, εσείς δίνεται το καλό παράδειγμα. Ευχόμαστε να έχετε υγεία ώστε να συνεχίσετε να παράγεται αυτόν τον πολιτισμό και το έργον, να δίδεται εργασία στους ανθρώπους μας και να συνεχίσετε αυτήν την διακονία και φιλοξενία σε όποιον την ζητήσει».

Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Χαριτάκης και Γιώργος Βάρδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κοκκίνης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελούντας Γιάννης Δρακωνάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρουχά Μανώλης Μπεμπελάκης, ο διοικητής της Τροχαίας Πέτρος Ζερβάκης, ο Στέφανος Καρδάμης από το Λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου κ.ά.

Το Cayo (=νησί) αποτελεί ένα κόσμημα για τον τόπο μας. Διαθέτει 74 σουίτες, όλες με θέα τη Σπιναλόγκα και δική τους πισίνα, δύο κεντρικές πισίνες, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, αίθουσα εκδηλώσεων και συνεδρίων, γυμναστήριο, σπα, τελεφερίκ και πολλά άλλα για τους τυχερούς πελάτες που θα απολαύσουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Στα βραβεία «100% Hotel Design Awards 2020», το ξενοδοχείο Cayo Exclusive Resort & Spa έλαβε το Βραβείο Κοινού 2020.

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα