Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΤο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χρηματοδοτεί την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου...

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χρηματοδοτεί την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης παρέμβασης στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  προχωρά σε χρηματοδότηση, σε πρώτη φάση, της μελέτης ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής ζώνης με ποσό ύψους 182.901,78 ευρώ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, το έργο θα είναι ώριμο για την ένταξή του προς χρηματοδότηση, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του.
Στόχος του Υπουργειου, σε συνεργασία με το  Δήμο Ιεράπετρας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,   είναι ένα αισθητικά βελτιωμένο περιβάλλον με μεγαλύτερη ποικιλία χρήσεων και δράσεων με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής, τη βελτίωση της σύνδεσης της θάλασσας με τον ιστό της πόλης οπτικά και χρηστικά, καθώς και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την προσέλκυση θαλάσσιου τουρισμού.
Η υλοποίηση της μελέτης, σε συνδυασμό με την χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αποκατάσταση του φάρου της Ιεράπετρας, σηματοδοτεί την ολοκληρωμένη παρέμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο παράκτιο μέτωπο της πόλης, με στόχο την ανάπλαση και αναβάθμιση του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα