Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΟι πολίτες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου μπορούν να επιλέξουν όποιο εμβόλιο επιθυμούν...

Οι πολίτες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου μπορούν να επιλέξουν όποιο εμβόλιο επιθυμούν κατά του κορωνοϊού Covid-19

Από

Ημερομηνία

Ανακοίνωση-ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για την επιλογή τύπου εμβολίου κατά του κορονοϊού:

Έπειτα από  τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά, τον Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας κ. Θεμιστοκλέους, τον  ειδικό λοιμωξιολόγο κ. Τσιόδρα, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, τους Δημάρχους της Κρήτης και υγειονομικά στελέχη, δίνεται πλέον η δυνατότητα στους πολίτες και του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου να επιλέξουν όποιο εμβόλιο επιθυμούν για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού Covid-19.

Προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές για την παροχή των εμβολίων επιλογής των πολιτών, πέραν της διαδυκτιακής πλατφόρμας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Δήμου 2844-340152 και 6974-074474 από 08:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ., με υπεύθυνη επικοινωνίας την κυρία Κατερίνα Πλατή, Κοινωνικό Λειτουργό. (Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου ΑΜΚΑ κλπ)

Παρακαλούνται οι πολίτες να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στο κλείσιμο του ραντεβού για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

 

 

Πρόσφατα άρθρα