Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑποχώρησε η μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου από τη συζήτηση για τον απολογισμό...

Αποχώρησε η μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου από τη συζήτηση για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής

Από

Ημερομηνία

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η κριτική που άσκησε στο δήμαρχο και τη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Κοκκίνης, επιλέγοντας συνολικό έλεγχο του έργου της παρούσας και της προηγούμενης δημοτικής αρχής, με δήμαρχο τον κ. Ζερβό.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά,  αφού μίλησαν ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των συνδυασμών ο κ. Κοκκίνης δήλωσε την αποχώρηση της δημοτικής ομάδας του από τη συζήτηση του Απολογισμού, ως πολιτική πράξη, καταγγελίας της απραξίας της παρούσας δημοτικής αρχής, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε το Δήμο».

«Εχετε αποτύχει σαν δημοτική αρχή», δήλωσε ο κ. Κοκκίνης τονίζοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα και κάλεσε τη δημοτική αρχή να συναισθανθεί τις ευθύνες της να υλοποιήσει σημαντικά έργα και παρεμβάσεις βάζοντας προτεραιότητες και η μειοψηφία, όπως είπε, είναι αποφασισμένη να στηρίξει τη δημοτική αρχή σε μια τέτοια προσπάθεια.

«Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και βρεθήκατε λιποβαρείς», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννης Ανδριώτης απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή και στον δήμαρχο, δηλώνοντας επίσης την αποχώρηση και της δικής του δημοτικής ομάδας.

Αντίστοιχα, μετά από την κριτική για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γ. Φιλιππάκης δήλωσε ότι θα αποχωρήσει.

 

Παρακολουθήστε εδώ ζωντανά τον απολογισμό του δημάρχου Αγίου Νικολάου

Πρόσφατα άρθρα