Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΖευγάρι Γάλλων επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία 26 χρόνια-βραβεύτηκαν από το...

Ζευγάρι Γάλλων επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία 26 χρόνια-βραβεύτηκαν από το δήμαρχο

Από

Ημερομηνία

“Οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες μας, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης και των ανθρώπων της στο εξωτερικό. Η αγάπη τους για τις φυσικές ομορφιές του Αγίου Νικολάου,  η ζεστασιά που εισπράττουν από τον κόσμο είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται από την διαρκή προτίμηση τους, αφού η πόλη αποτελεί για αυτούς την δεύτερη τους πατρίδα”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή, την βράβευση του ζεύγους Charpigny Alain – Marie Jose, οι οποίοι επισκέπτονται από το 1995 ανελλιπώς τον Άγιο Νικόλαο.

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, ο κ. Ζερβός, προσέφερε στο ζευγάρι των Γάλλων, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου, ως ελάχιστο δείγμα – όπως τόνισε – εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον τουρισμό της περιοχής.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η Δημοτική Αρχή, υποδέχεται τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες ως δημότες και όχι ως επισκέπτες, αφού αυτοί με την σειρά τους, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου.

 

Πρόσφατα άρθρα