ΑρχικήVideoΠαρουσία πλήθους προσκυνητών εορτάστηκε η πολιούχος των Λιμνών Αγία Μαρίνα (βίντεο)

Παρουσία πλήθους προσκυνητών εορτάστηκε η πολιούχος των Λιμνών Αγία Μαρίνα (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Παρουσία πλήθους προσκυνητών εορτάστηκε η πολιούχος των Λιμνών Αγία Μαρίνα. Στον μέγα αρχιερατικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος πλαισιωμένος από τους εφημερίους των Λιμνών και ιερείς της γύρω περιοχής. Σήμερα στον πανηγυρίζοντας ιερό ναό ιερούργησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Πέτρας, αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης.

Πάνω από 60 ήταν οι αρτοκλασίες που προσκόμισαν οι πιστοί στον εσπερινό της εορτής. Η μεγάλη προσέλευση πιστών θύμιζε την προ κορωνοϊού περίοδο και το μόνο που υπενθύμιζε την κατάσταση εκτάκτου υγειονομικής ανάγκης που βιώνουμε, ήταν οι μάσκες που κάλυπταν τα πρόσωπα των περισσοτέρων, οι λίγοι πιστοί που παρέμειναν εντός ναού και οι αποστάσεις μεταξύ τους, αν και στο τέλος υπήρξε υπέρβαση των επιβαλλόμενων αποστάσεων κατά την παραλαβή των άρτων από την τράπεζα ευλόγησης…

Στον εσπερινό παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι, Θ. Χαριτάκης, Κ. Καστελλιανάκης και Γ.Βάρδας και προς το τέλος, έχοντας μόλις επιστρέψει από την Αθήνα, κατέφθασε και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός. Είδαμε επίσης, τον πρώην δήμαρχο Γ. Μενεγάκη και τον πρώην βουλευτή Γιάννη Κουνενό και την πρόεδρο της Κοινότητας Λιμνών Ζαχαρένια Λεμπιδάκη.

Αρκετός κόσμος παρέμεινε το βράδυ και δείπνησε στις ταβέρνες του χωριού, αποζητώντας τη δροσιά των λιμνών σε μια κατά τα άλλα πολύ ζεστή μέρα, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι όλα τα τραπέζια ήταν σε υπαίθριο χώρο.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Πρόσφατα άρθρα